• Home
  • News
  • La importància d'un bon servei en les reserves d'última hora
07
Apr

La importància d'un bon servei en les reserves d'última hora

Posted by on in Noticies
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 1731
  • 0 Comments
  • Print
La importància d'un bon servei en les reserves d'última hora

Segons l’agència de viatges online Rumbo, un 85% dels espanyols fa servir el seu telèfon mòbil mentre viatja.

L’exponencial creixement de les tecnologies de la comunicació ha provocat que cada vegada siguin més les persones que decideixen organitzar els seus viatges a través d’internet i, més concretament, des del seu dispositiu mòbil. La conseqüència d’aquest gran avenç és que, a dia d’avui, podem organitzar tot un viatge en el mateix moment en que l’estem gaudint. Cal destacar la recerca per part dels usuaris de les ofertes d’última hora, on el Smartphone sembla ser l’eina perfecta. La llibertat y funcionalitat que ofereixen aquests dispositius fa possible consultar, reservar i inclús comprar en menys d’un minut i en el mateix instant. Aquest fet afecta molt positivament a la capacitat d’improvisació de dels viatgers o, el que és el mateix, redueix la seva planificació al mateix temps que redueix la capacitat de planificació i previsió dels hotels. El que implica que implica que aquests han de poder reaccionar i actuar en poc temps i amb les mínimes incidències per a poder satisfer la demanda dels seus clients.
A Tritón en som conscients i per això vetllem perquè la roba estigui llesta en el moment oportú i en les millors condicions. Perquè el nostre compromís és facilitar, i no dificultar, la feina del personal de pisos. I, en aquest cas, el bon servei és la clau.

0

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest Friday, 20 April 2018

  Contact

Basic Information

logo-triton

Who we are

Philosophy

info@tritongrupo.com

Phone. 949 387 042

Triton Laundry

C/ Juan Bravo, 3 28006 Madrid

Latest news

Laundry Triton incorporates new equipment at its plant in Madrid.

In an economic context of cost reduction, Laundries Triton has chosen to follow offering the best quality and even better and, therefore, continues to invest in its facilities.

Continue Reading...
Laundry Expands Triton Madrid store

La lavandería industrial hotelera con sede en Madrid prevé ampliar su centro logístico situado en la capital hasta convertirlo en 500m2 de almacén.

Continue Reading...