• Home
  • News
  • Nova oficina de Bugaderia Tritón a Barcelona
17
Jan

Nova oficina de Bugaderia Tritón a Barcelona

Posted by on in Noticies
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 2347
  • 0 Comments
  • Print
Nova oficina de Bugaderia Tritón a Barcelona

Bugaderia Tritón consolida el seu creixement a Barcelona amb la apertura de les seves noves oficines.

Bugaderia Tritón va inaugurar el passat 1 de desembre les seves noves oficines al Carrer Numància, 185 de la ciutat comtal.

L’empresa, dedicada al Rènting de tèxtil especialitzat en el sector hoteler, porta més de 20 anys al servei dels millors hotels de Madrid i al voltant de 5 anys treballant a Barcelona.

Amb aquest nou pas, Bugaderia Tritón pretén seguir aportant la qualitat, el servei i la ràpida resposta que mereixen els seus clients –entre els quals es troben cadenes com AC, Eurostars, H10 o Westin-; al mateix temps que li permet estar més a prop d’ells i de les seves necessitats.

Les oficines es troben en un punt neuràlgic de la ciutat, perfectament comunicat amb transport públic i per la Avinguda Diagonal. Es tracta d’una important zona de negocis just al costat del Centre Comercial La Illa.

(Poden veure la ubicació en la següent imatge)

0

  Contact

Basic Information

logo-triton

Who we are

Philosophy

info@tritongrupo.com

Phone. 949 387 042

Triton Laundry

C/ Juan Bravo, 3 28006 Madrid

Latest news

Laundry Triton incorporates new equipment at its plant in Madrid.

In an economic context of cost reduction, Laundries Triton has chosen to follow offering the best quality and even better and, therefore, continues to invest in its facilities.

Continue Reading...
Laundry Expands Triton Madrid store

La lavandería industrial hotelera con sede en Madrid prevé ampliar su centro logístico situado en la capital hasta convertirlo en 500m2 de almacén.

Continue Reading...